sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Peliaiheinen tatuointi

Kun hankin ensimmäisen tatuointini, aloin heti suunnittelemaan muita tatuointejani. Se on kuulemma hyvin yleistä, että yhden tatuoinnin jälkeen haluaa lisää. Mutta omassa tapauksessani, halusin peliaiheisen tatuoinnin, koska rakastan pelaamista ja se kertoisi minusta itsestäni hyvin paljon.
Sopivan kuvan löytäminen ei ollut helppoa, koska aiheita oli paljon. Mietin yhdessä vaiheessa Playstation-näppäinten tatuoimista, mutta se idea meni yhtä nopeasti kuin tulikin (ja muutenkin eräs kaverini varasti idean minulta...). Toisella kertaa mietin Far Cry 3:n tatauta, mutta se olisi ollut liian yksityiskohtainen ja sen olisi pitänyt tulla vasempaan käteen ja ehdin jo hankkia erään toisen tatuoinnin samaiseen käteen. Joten tehtävästä ei todellakaan tullut helppo. 

Tatuointeja suunnitellessa saattaa helposti niin sanotusti ylimiettiä eli miettiä liikaa, vaikka vastaus olisikin ihan nenän edessä. Itseasiassa juuri tämä kävi myös tämän vasemman käden tatuoinnin kanssa: mietin liikaa ja sen takia kyseisen tatuoinnin ottaminen vain venyi. 
Mutta, kun olin melkeinpä luopunut toivosta, vastaus saapui kirkkaana edessäni. Olin ostanut itselleni viime vuoden Black Fridaysta Elder Scrolls V: Skyrimin (lyhyesti siis vain Skyrim) ja aloitin vuoden vaihteessa pelaamaan. Olin iltavuorossa ja aloittelin pelaamistani, kunnes yhtäkkiä kiinnitin huomiota pelin aloitusruudulla näkyvään (sekä myös kannessa olevaan) lohikäärmeeseen. Silloin ymmärsin, että tässä se on. 


En kuitenkaan kehdannut kertoa monelle ideastani, koska mielestäni se oli vähän tyhmä. Mutta sitten tulin ajatelleeksi, että siskoni kädessä lukee "Äiti" ja veljelläni on jalassa meditoiva dodo, joten ei tämä voi olla niin paha. Ajattelin myös, että tämä tatuointi kertoisi minusta ja intohimostani enemmän kuin mikään muu ja sitä paitsi, voin tehdä ihollani mitä haluan. 
Niinpä menimme poikaystäväni kanssa varaamaan ajan 26.5 klo 15 Hyvinkään Tattoo House Inksomniaan. Olen ennenkin käynyt siellä ja voin ehdottomasti kyllä suositella kyseistä paikkaa, upeaa jälkeä! 

Poikaystävälläni oli lomaa, joten hän pystyi viemään minut studiolle ja olemaan siellä koko tatuoimisen ajan. Se oli häneltä hyvin kiltisti tehty, koska en olisi muuten tiennyt miten päästä Hyvinkäälle Martinlaaksosta. 
Tatuoinnin tekemiseen meni hieman yli tunti ja oikeastaan nukuin sen ajan, olinhan sentään herännyt viideltä aamulla. Mutta nähtyäni lopputuloksen, jouduin oikeasti vetämään henkeä: siitä tuli paljon hienompi kuin kuvittelin. Tiesin, ettei siitä voisi tehdä prikulleen samanlaista kuin kuvassa, koska siinä on niin paljon yksityiskohtia, mutta olen hyvin tyytyväinen tatuoijan visioon ja työhön. Hän vielä sanoi, että joutui hieman netistä katsomaan, miten muut tatuoijat ovat tehneet kyseisen kuvan, mutta kuitenkin hän teki siitä sellaisen, ettei varmasti kenelläkään ole samanlaista. Olin aika imarreltu.


Ja kuten arvelinkin, jotkut eivät oikein ymmärtäneet tatuointiani, kuten äitini, siskoni ja eräs kaverini. Mutta silti, todella moni kehui ja sanoi tatuoinnin kuvastan minua hyvin. Jopa muutamat työkaverini kehuivat tatuointiani! Siinä kohtaa viimeistään aloin uskomaan, että ei tämä niin tyhmä idea ollut. 
Tässä kohtaa on hyvä sanoa,etenkin kun tämä tatuointi on melkeinpä parantunut, että olen hyvin iloinen, että uskalsin ottaa tämän tatuoinnin. Mietin aina hirveästi mitä muut sanoo, mutta tällä kertaa en juuri siksi kertonut kenellekään mitään, koska tiesin, että joku vastustaisi ajatusta. Olen iloinen siitä, että kerrankin kuuntelin sydämeni ääntä ja seurasin sitä. 

Loppuun vielä, että koska olen pelannut tässä puolen vuoden ajan pelkästään Skyrimia, niin ei varmaan ole mikään ihme, etten ole kerennyt aloittamaan mitään uusia pelejä. Pahoittelut! En ajatellut että Skyrim veisi koko käden kun annoin vain pikkurillin (famous last words).



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti