lauantai 5. heinäkuuta 2014

Seuraamani pelikanavat

Seuraan muutamaa pelaajaa Youtubessa, koska muiden reaktioita on hauska katsoa. Välillä katson sellaisten pelien läpivetoa, joita en voi itse läpäistä, koska en omista kyseistä pelikonsolia. Joskus taas katson pelivideoita siksi, etten syystä tai toisesta ole päässyt kyseistä peliä läpi tai en ole vaivautunut ostamaan pelin koko versiota. Jotkut pelaajat tekevät pelaamistaan peleistä arvosteluja, joita on myös mukava seurata. Kollaasitkin ovat erittäin viihdyttäviä. Mutta pidemmittä puheitta tässä ovat seuraamani pelikanavat satunnaisessa järjestyksessä:

PewDiePie
Tätä ruotsalaisherraa olen seurannut kaksisen vuotta. Hän on hyvin aktiivinen, joten yleensä valikoin, mitä hänen pelaamistaan seuraan. PewDiePie tekee myös vlogeja, joten se luo mukavaa vaihtelua hänen videoihinsa.
Suosittelen: Amnesia: Redemption- Part 1. Koko video on puhuttu ruotsiksi!

Cry/Cryaotic/Chaotic Monki
Cry ja PewDiePie ovat tehneet monia videoita yhdessä ja PewDiePien kautta löysin Cryn. Häntä olen seurannut jotakuinkin pari kuukautta vähemmän kuin PewDiePieta. Crylla on todella hauska nauru, sitä kuunnellessa ei voi olla itse nauramatta. Cry pelaa, lukee tarinoita ja lyhentää joidenkin pelien juonen n. kymmeneen minuuttiin.
Suosittelen: The Cat Lady

Cinemassacre/Angry Video Game Nerd
Löysin vihaisen nörtin veljeni kautta, mutta olen seurannut hänen peliarvostelujaan noin vuoden verran. Cinemassacre tekee myös paljon muuta kuin pelkästään peliarvosteluja, mutta niitä pääosin seuraan. Hänen videoitaan katsellessa viihtyy koneella pitkään, jopa myöhään yöhön asti.
Suosittelen: Cheetahmen - Angry Video Game Nerd - Episode 91

NESRetku
Retkulla on samantyylisiä videoita kuin Angry Video Game Nerdillä, mutta suomalaisin maustein. Retkua olen seurannut noin vuoden, mutta hän tekee suht harvoin videoita, joten olen joutunut katsomaan vanhoja videoita yhä uudestaan ja uudestaan.
Suosittelen: Three Stooges (NES)

Laeppavika
Hyvin moni varmasti tietää tämän peliryhmän, mutta tätä olen seurannut melkein koko heidän olemassaolonsa ajan. Kondom Rallaasit on pakko katsoa aina kerta toisensa jälkeen. Laeppavian huumori on erittäin maukasta ja niille ei voi olla nauramatta.
Suosittelen: Scumbag bros U

fokktor
Myös tämän suomalaispelaajan löysin veljeni kautta. Häntä olen puolisen vuotta seurannut. Fokktor tekee myös vlogeja, joissa hän puhuu asiaa. Mielestäni fokktor on viihdyttävä yksin, mutta hän on vielä hauskempi kaverinsa Tvonin kanssa.
Suosittelen: Staattista Slender- Surinaa w/ Tvoni! Slender: The Arrival

Tässä myös pari kanavaa, mitä en seuraa, mutta seuraan heidän vlogikanaviaan:
ISI pelaa (ArmoaIsille)
eeddplays (eeddspeaks)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti